Y tenemos aquí nuestras nuevas cajas para hacer reparaciones y cambio de caja normal.

En breve estarán disponibles en la web por un precio de 75€

3 Evolucion Wing del 2021 ya estamo en produccion, esperando a empezar la venta por diversos canales, Nacional, CEE y Internacional

3 Medidas desde 3.2 , 4.2 y 5.4 metros.

Wing Foil

Això és un recopilatori del meu Covid 19, he tingut la sort de continuar treballant, m’han parat Mossos i G. Civil, l’estrès de les primeres setmanes, però la pau de els carrers buits, autopistes, costes et donava també una pau indescriptible, el contacte pur amb la natura al costat de Barcelona que sempre està ple de contaminació, tant amb l’aire com, amb el nivell de sons, el fet de que no passin avions, cotxe, bé visc amb un carrer que no hi ha trànsit … La pressió d la feina ha sigut molt alta, molt companys s’han tingut que quedar a casa pero conviure amb fills i pares.. no estic acostumat a treballar 8 hores jajajaja, quan les treballo són més de lleure i diversió es lo que te treballar amb el teu somni.. de vegades té el inconvenient que no et dóna per menjar … també he tingut temps per pendre decisions de futur, dels canvis que sempre deixes per demà, canvis de vida, d’estils etc.. mudances, que no vols fer… Pendre riscos que d’això va la Vida, enriquir-se d’experiència positives i negatives.

Anem a tallar i rectificar un Sup de 10 peus a un de 7 peus per fer Surf i Windsurf.

Vamos a cortar y rectificar un Sup de 10 pies a uno de 7 pies para hacer Surf y Windsurf.

Come to cut and shape a StanUp to 10 feets to 7 feets, I want to do Surf and Windsurf

La meva petita aportació contra el COVID -19, donar sang o plasma, el meu cas plasma, que es una mica mes llarg i jo puc aguantar sense problemes, també a data d’avui esperant les anàlisis si tinc anticossos.

Bellvitge

Dimecres 06/05/2020 torno a donar Plasma per lluita contra el COVID 19, al final tinc anticossos, quan el vaig agafar?, segons els meus càlculs entre Decembre del 19 y Gener del 20, segurament amb els Meetics amb extrangers.

Poca faena y un año complicado por delante… Pero saldremos adelante, por ahora modificando la oficina, del Almacén a casa, me parece que vamos a cambiar la manera de trabajar …. Y me quedo en casa … Espacio de trabajo #eco-friendly

Vale, vamos a jugar … Let’s play